Sunday, 17 January 2010

kau yang ku cinta

tanpa mu hidupku tak bererti
setiap nafas membelai jiwa
jiwa bersatu dengan hati
kerana kau yang ku cinta

3 comments:

ciK LyndaWawa igUana on 5 April 2011 at 08:59 said...

eh..awak ni...jiwang jugak..=]

cik helena on 19 June 2011 at 23:04 said...

ok ini jiwang :P

diskopi on 4 August 2011 at 20:51 said...

Mohon maaf. Tumpang singgah sekejap untuk berita terbaek!

Bersih 2.0: Merakam Semangat Zaman/Capturing The Spirit Of The Times – Pertandingan Menulis Esei dan Cereka di dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

Lebih daripada RM6,000.00 untuk dimenangi + buku-buku + tshirt diskopi bersih yang konfirm tak skema (nak kata kool, poyo la pulak) “melawan atas jalan bukan hanya atas talian” + peluang untuk karya anda diterbitkan di dalam bentuk buku!

Kalau korang berminat untuk terlibat di dalam usaha bersama merakam semangat zaman dan memenangi hadiah-hadiah tersebut, check it out butiran, syarat dan peraturan pertandingan ini kat:

http://diskopi.wordpress.com

Korang boleh juga download poster pertandingan menulis esei dan cereka ini dalam jpeg file dan meletakkannya kat blog, website atau facebook korang untuk publisiti yang lebih luas.

Tolong war-warkan tentang pertandingan ini kepada jaringan dan kawan-kawan korang yang kat online mahu pun kat offline!

Terima kaseh.

 

Tags

Site Info

Followers

warna warni blog Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template